Vending
Systems

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία VENDING SYSTEMS ιδρύθηκε το έτος 1996 στo Βόλο από το Ζαρκάδα Στέφανο, με σκοπό την διαχείριση και εμπορία των αυτομάτων πωλητών. Έγινε γρήγορα αποδεκτή και αναγνωρίσιμη γιατί υποστήριξε την δυνατότητα εφαρμογής νέων τρόπων στις καθημερινές απολαύσεις διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να προσφέρουν στο προσωπικό και στους πελάτες τους την απόλαυση ενός ροφήματος ή snack αυτομάτως !

Η εταιρία πέρασε στη νέα γενιά η όποια με την ίδια διάθεση και όραμα συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω της αυτόματης πώλησης. Αντίστοιχα, η νέα γενιά συνεχιστών της εταιρείας Vending Systems επιδιώκει την άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες της με σκοπό να εξασφαλίσει τη γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων μπορεί να προκύψουν.

Η εταιρεία μας έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία πολλών ετών είναι σε θέση να
γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας των αυτομάτων πωλητών. Η συνεργασία μας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής μας με βιομηχανίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, βιοτεχνίες, πρακτορεία ΟΠΑΠ κτλ, μας οδήγησε στη διαπίστωση πως το κάθε σημείο επιβάλει και την χρήση του κατάλληλου αυτόματου πωλητή.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σ’ ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο, όπου φιλοξενείται το λογιστήριο, εργαστήρια για τη συντήρηση και τον προγραμματισμό των μηχανών, χώροι υγειονομικού ελέγχου και απολύμανσης των εξαρτημάτων τους και οι αποθηκευτικοί χώροι. Σ’ αυτούς φυλάσσονται και διατηρούνται τα προϊόντα μας σε κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας ώστε να παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

Η τεχνική κάλυψη και τροφοδοσία των αυτομάτων πωλητών γίνεται εξ’ ολοκλήρου από μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τεχνικούς και ειδικευμένο  προσωπικό στο σύστημα ISO 22000 (H.A.C.C.P.) Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται με απόλυτα ασφαλή τρόπο από εξοπλισμένα αυτοκίνητα με σύστημα ψύξης.

Τα στελέχη της διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του εμπορίου, άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, διανομείς κατάλληλα εκπαιδευμένους σε θέματα υγιεινής, μηχανογραφημένο λογιστήριο και γραμματεία.

Η εμπειρία μας στο χώρο της αυτόματης πώλησης παρέχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τις ανάγκες των πελατών, έτσι ώστε να προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιλογή του αυτόματου πωλητή που χρειάζονται, ενώ μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς θα αναλάβει την άμεση δωρεάν τοποθέτηση στο χώρο τους, την συντήρηση και την τροφοδοσία τους.

Η εμπειρία μας στο χώρο της αυτόματης πώλησης παρέχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τις ανάγκες των πελατών, έτσι ώστε να προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιλογή του αυτόματου πωλητή που χρειάζονται, ενώ μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς θα αναλάβει την άμεση δωρεάν τοποθέτηση στο χώρο τους, την συντήρηση και την τροφοδοσία τους.

Έχουμε στην διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από καινούριους Αυτόματους Πωλητές. Τα μηχανήματα μας προσφέρουν την απόλαυση ενός πραγματικά τέλειου ροφήματος βάσει των τηρουμένων προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, της σύγχρονης τεχνολογίας και της αξιοπιστίας που παρέχουν τα επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε.

Οι αυτόματοι πωλητές λόγω της ελαχιστοποίησης του κόστους και της 24ωρης εξυπηρέτησης αποτελούν την ιδανική λύση για εταιρείες, βιομηχανίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ. Το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, συντήρησης και τροφοδοσίας της εταιρείας μας είναι ικανό να ανταποκριθεί άριστα στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με ολοκληρωμένες λύσεις. Επιδιώκουμε να λειτουργούμε με αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Προσωπική φιλοδοξία μας και προτεραιότητα είναι να υπηρετήσουμε με συνέπεια, ασφάλεια και υπευθυνότητα την αυτόματη πώληση στο Νομό μας.

Υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας κατόπιν αιτήματός σας για να προτείνουμε λύσεις και να διευκολύνουμε την επιλογή σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στο χώρο σας

Πάγια πολιτική της εταιρίας μας η στήριξη και των τοπικών προϊόντων

24/7 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΠΕΛΑΤΩΝ

elGreek